Naše usluge

Električar

Naši iskusni i školovani uposlenici rade sve vrste električarskih popravaka i usluga, kao i zamjenu ili nadogradnju kompletnih elektroinstalacija.

Vodoinstalater

Popravke vodoinstalaterskih instalacija, ventila, zamjena česmi ili slavina, tuš baterija i vodokotlića te kompletne sanitarije su sada naša briga!

Bravar

Imate problema sa vratima ili bravom koja se teško zaključava? Mi radimo zamjena brava, šteka, cilindara, kao i druge bravarske intervencije i usluge.

Stolar

Trebate dobrog i pouzdanog stolara? Radimo sve stolarske intervencije u oblasti sobnih vrata, namještaja, kao i drugih drvenih stolarskih elemenata.

Moler

Vrijeme je za krečenje a još se niste odlučili odakle početi? Počnite od nas i sve vrste molerskih usluga prepustite profesionalcima u toj oblasti.

Keramičar

Dobar keramičar zlata vrijedi. E pa naša kompanija Vam upravo te keramičare šalje na adresu! Radimo sve vrste manjih i većih keramičarskih zahvata.

Parketar

Našli ste vrhunski parket ili laminat a nemate pouzdanog i provjerenog majstora? Mi radimo sve parketarske usluge u domenu postavke parketa i laminata.

Tehničko održavanje

Vaša kompanija ima čestu potrebu za uslugama koje mi nudimo a nemate adekvatno i sveobuhvatno rješenje? Mi smo tu za Vas uz povoljnu i pouzdanu uslugu!

Savjet

Niste sigurnu da li je Vašu ideju moguće sprovesti u djelo i trebate savjet ili procjenu stručnjaka? Naše ljubazno osoblje Vam je uvijek na raspolaganju.

Imate problem? Pozovite nas na dežurni broj!

+387 62 399 998

+387 33 451 829