O nama

Naš tim!

Mi smo Vaš majstor

Mi smo firma koja je u vrlo kratko vrijeme postala prepoznatljiva i brend u svom poslu. Naša poslovna filozofija je jednostavna a temelji se na pružanju usluga koje naši dragi korisnici trebaju svakodnevno. Nastojimo i trudimo se da naš rad bude prepoznatljiv po dobrom i obzirom na ekspanziju koju smo doživjeli u vrlo kratko vrijeme, pretpostavljamo da smo na dobrom putu. Svakodnevno osmišljavamo nove usluge i načine kako bi Vi, dragi naši korisnici, bili zadovoljno i kako bi se približili upravo Vama. Naša firma zajedno sa svim našim uposlenicima zaista cijeni naše klijente i činimo sve kako bi naša poslovna saradnja bila uvijek na obostrano zadovoljstvo!

U našem poslovanju veliku ulogu igra upravo Vaša preporuka. Držimo se stare poslovice „Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje“. U skladu sa tim, garancija uspjeha naše kompanije je Vaše zadovoljstvo. Uspijevamo li zadovoljiti Vaše potrebe? Mi se iskreno nadamo a tome odlučujete upravo Vi!

Potpis
Majstor u kući 24 sata!
Vrhunska kvaliteta usluge

Preciznost u poslovanju

Više od 2500 zadovoljnih klijenata

Dugogodišnje iskustvo naših majstora

Inovativnost na tržištu

Cijenimo Vašu lojalnost

Upoznajte naš tim

Na jednom mjestu smo nastojali osigurati stručnjake i eksperte iz različitih oblasti koji Vam osiguravaju najbolju i najkvalitetniju uslugu. Jesmo li u tome uspjeli? Vaše povjerenje, dragi naši klijenti, kaže da jesmo! Ponosni smo na naš tim.

Ena Mujagić

Ena Mujagić

Vlasnik firme

Jasna Kozina

Jasna Kozina

Administrativni radnik

Mujo Čamo

Mujo Čamo

Moler

Mirsad Kamenjašević

Mirsad Kamenjašević

Električar-serviser, monter

Mersad Agović

Mersad Agović

Električar

Asim Kepeš

Asim Kepeš

Serviser

Fikret Alić

Fikret Alić

Moler

Dženis Pirija

Dženis Pirija

Keramičar

Naši partneri